skip to Main Content

Dagbesteding bij de Smaakmaker

Dagbesteding bij De Smaakmaker!

BEN JIJ EEN ECHTE SMAAKMAKER?!

Neem dan snel een kijkje in ‘onze keuken’ om te kijken of onze dagbesteding passend is voor jou!

Binnen de Smaakmaker bieden we kleinschalige dagbesteding. Dit doen we in de vorm van een delicatessewinkel met eetgelegenheid in één van de mooiste straatjes van Franeker.

De verbouwing van de winkel is in volle gang. We verwachten eind dit jaar open te gaan.

Ons knusse tuincafé is op dit moment de basis van De Smaakmaker. We zijn twee middagen per week geopend om klanten te voorzien van een drankje en lekkernijen. De dagbesteding draait sinds eind januari 2019 al 4 dagen per week.

Wij bieden de juiste ondersteuning aan alle Smaakmakers zodat ieder op zijn/haar eigen niveau deel kan nemen aan een regulier arbeidsproces. Dit doen wij in een kleinschalige, veilige omgeving. We gaan op zoek naar kwaliteiten om deze zoveel mogelijk in te kunnen zetten in een regulier arbeidsproces, waardoor je persoonlijk kunt groeien.

Je kan bij ons aan de slag binnen verschillende werkgebieden. We hebben verschillende taken in de keuken, de bediening en in de winkel. Ook onderhouden we een moestuin en cateren we in Franeker. Samen gaan we op zoek naar de meest passende werkzaamheden voor jou.

Hebben we je belangstelling?! Kom snel eens langs. Wie weet zijn we een passende match.

Onze Smaakmakers in actie!

Back To Top